Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:43 Yorum: 0

Adana Vakıflar Bölge Müdürü Kafes’ten Vali Çacak’a Ziyaret

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 9-15 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Vakıflar Haftası münasebetiyle, Adana Vakıflar Bölge Müdürü Recep Kafes, Toros...

Adana Vakıflar Bölge Müdürü Kafes’ten Vali Çacak’a Ziyaret

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 9-15 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Vakıflar Haftası münasebetiyle, Adana Vakıflar Bölge Müdürü Recep Kafes, Toros Üniversitesi Rektörü Yüksel Özdemir, İÇEV El Sanatları ve Eğitim Vakfı Başkanı Talat Dinçer ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Vakıfların toplumumuzda çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vali Çakacak, "Vakıf kültürünün dünyadaki en güzel örneklerini Selçuklular ve Osmanlılarda görmekteyiz. Vakıf kültürü aynı zamanda sosyal yardımlaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin de en güzel örnekleridir. Sivil toplum ile birlikte hayırsever kişilerin oluşturduğu kurumlar insanların ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında toplumsal huzurun ve barışın dayanışmayla birlikte sağlanmasında da önemli rol oynamaktadır. Vakıf haftası dolayısıyla da milletimizin bu güzel hasletlerinin daha geniş kesimlerine aktarılması ve tanıtılması sağlanmaktadır" dedi.

Bölge Müdürü Kafes ise bu yıl 33.'sü kutlanan Vakıflar Haftası'nda, sorumluluk alanları olan Adana, Mersin ve Osmaniye illerinde vakıfları anlamak, vatandaşlara anlatmak ve tanıtmak amacıyla programlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Adana Vakıflar Bölge Müdürü Kafes’ten Vali Çacak’a Ziyaret

Adana Vakıflar Bölge Müdürü Kafes’ten Vali Çacak’a Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber