Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 29 Eylül 2016 - 14:23 Yorum: 0

Adana Valiliği: "Adana’da güvenlik açısından herhangi bir sakınca yok"

Adana Valiliği, kentte vatandaşların huzur ve güven içerisinde tüm tesis, alışveriş merkezleri ile otellere girmesinde ve konaklamasında güvenlik açısından...

Adana Valiliği: 'Adana’da güvenlik açısından herhangi bir sakınca yok'

Adana Valiliği, kentte vatandaşların huzur ve güven içerisinde tüm tesis, alışveriş merkezleri ile otellere girmesinde ve konaklamasında güvenlik açısından herhangi bir sakınca bulunmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, son günlerde medyada yer alan bazı haberlerde Adana'da bulunan Amerikan menşeili bazı tesislere yönelik terör tehdidinden bahisle ABD vatandaşlarının uyarıldığının görüldüğü belirtildi.

Vatandaşların huzur ve güven içerisinde tüm tesis, alışveriş merkezleri ile otellere girmesinde ve konaklamasında güvenlik açısından herhangi bir sakınca bulunmadığı vurgulanan açıklamada, güvenlik ve istihbarat birimlerince her türlü tedbirin alındığı kaydedildi. Açıklamada, "Güvenlik birimlerimizin, ilimizde mevcut huzur ve güven ortamının sağlanması, kamu düzeninin, kişi dokunulmazlığının, can ve mal emniyeti ile temel hak ve özgürlüklerinin korunması için 24 esasına göre gerekli tüm tedbirler alınmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber