Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Eylül 2014 - 10:35 Yorum: 0

Adana'da 1750 polisle uyuşturucu operasyonu

Adana kent merkezinde helikopter destekli düzenlenen şafak operasyonunda tabanca, pompalı tüfek ve bir miktar esrar ele geçirildi.

Adana'da 1750 polisle uyuşturucu operasyonu

Kent merkezinde özel harekat polislerinin de aralarında bulunduğu bin 750 polisle uyuşturucu satıcılarına yönelik helikopter destekli düzenlenen şafak operasyonunda tabanca, pompalı tüfek ve bir miktar esrar ele geçirildi.

Merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa ve Onur mahallelerinde, asayiş, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, terörle mücadele, narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü, çevik kuvvet ile özel harekat ekipleri, sabah saatlerinde sokak satıcılarına yönelik helikopter destekli operasyon düzenledi.

Ekipler, TOMA ve zırhlı araçların da katıldığı operasyonda, daha önceden yapılan çalışmalar ve teknik takipler kapsamında belirledikleri 20 ayrı adreste eğitilmiş köpekler yardımıyla arama yaptı.

Evlerin çatılarında ve bahçelerinde çalışmalarını sürdüren ekipler 1 tabanca, 1 pompalı tüfek, bu silahlara ait 11 mermi ve 7 fişek ile satışa hazır bir miktar esrar ele geçirildi.

Ekipler, operasyonda bazı kişileri gözaltına aldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber