Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Şubat 2017 - 12:48 Yorum: 0

Adana’da 250 şişe sahte viski ele geçirildi

Adana'da polis ekipleri, baskın düzenledikleri bir binanın bodrum katında satışa hazır 250 şişe sahte viski ve sahte içki yapımında kullanılan çok...

Adana’da 250 şişe sahte viski ele geçirildi

Adana'da polis ekipleri, baskın düzenledikleri bir binanın bodrum katında satışa hazır 250 şişe sahte viski ve sahte içki yapımında kullanılan çok sayıda materyal ele geçirildi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Seyhan İlçesi'ndeki bir iş merkezinin bodrumunda sahte içki imalat yapıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Sahte içki imalatı yapılan iş merkezine giren ekipler, bodrum kattaki moloz ve eşyalar arasında, piyasaya sürülmeyi bekleyen 250 şişe viski, 1000 adet viski kapağı, 5 adet 30 litrelik boş bidon, 1000 adet viski etiketi ve 1000 adet boş şişe ele geçirdi.

Sahte viskilere ve diğer ürünlere el koyan polisler, üretim yapılan yeri de mühürledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber