Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Haziran 2016 - 19:28 Yorum: 0

Adana’da 27 El Yapımı Bomba Ele Geçirildi

Adana Emniyet Müdürlüğü, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösteri sırasında polise atılmak üzere hazırladığı 27 el yapımı bombanın...

Adana’da 27 El Yapımı Bomba Ele Geçirildi

Adana Emniyet Müdürlüğü, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösteri sırasında polise atılmak üzere hazırladığı 27 el yapımı bombanın ele geçirildiğini bildirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından 26 Haziran 2016 günü Seyhan ilçesine bağlı Barbaros, Gülbahçesi ve Ova Mahalleleri'nde korsan gösteri yapıldığı ve polisin bu eylemlere müdahale ettiği belirtildi. Açıklamada yapılan müdahale sonrasında polisin yaptığı aramalarda 6 pompalı tüfek, 27 pet şişeye hazırlanmış halde el yapımı bomba, molotof bombası yapımında kullanılan çok sayıda cam şişe ve bez parçaları eldiven ile benzin, korsan gösteriye katılanların kimliklerini saklamak için kullandıkları gömlek, pantolon, eşarp, eldiven ve tişört ele geçirildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber