Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Ekim 2014 - 14:38 Yorum: 0

Adana'da avukat ve eşinin öldürülmesi

Çiftin oğlu, cinayet şüphesiyle gözaltına alındı

Adana'da avukat ve eşinin öldürülmesi

ADANA (AA) - Evlerinin mutfağında bıçakla öldürülmüş halde bulunan avukat ve eşinin oğlu, cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, avukat Yüksel Pişkin (50) ve eşi Nilay Pişkin'in (48), merkez Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi'ndeki villalarının mutfağında bıçakla öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, cinayet işlendiğinde evde bulunan ve ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürülen çiftin oğlu A.İ.P. (30), gözaltına alındı.

Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polisi arayan A.İ.P, su içmek için sabah mutfağa gittiğinde, anne ve babasını bıçakla öldürülmüş halde bulduğunu iddia etmişti.

Öte yandan, Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopside, Yüksel Pişkin'in vücudunda 35, eşinde ise 46 bıçak yarası tespit edildiği öğrenildi.

Yüksel Pişkin'in, adli tıp kurumu önünde bekleyen kuzeni Zeynep Kav, AA muhabirine, Nilay Pişkin'in torun hasreti çektiğini belirterek, "Evli oğlunun, bir yıl sonra çocuk yapmayı düşündüklerini bana söyleyip, 'O zamana kadar kim öle, kim kala. Torun sevemeden öleceğim' demişti" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber