Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Ekim 2016 - 11:08 Yorum: 0

Adana’da aynı mahalleye 1 yılda 151 ayrı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri ve Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Hürriyet Mahallesi'ne...

Adana’da aynı mahalleye 1 yılda 151 ayrı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri ve Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Hürriyet Mahallesi'ne son 1 yılda 151 uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalar neticesinde, satışa hazır 14 bin 774 pakette 58 kilo 200 gram ağırlığında esrar maddesi, 8 bin 837 uyuşturucu hap, 4 adet el yapımı bomba, 3 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 317 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 147'si tutuklanırken, 49 kişi ise adli kontrolle serbest kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber