Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Adana'da ''Başkanlık Sistemi'' paneli düzenlenecek

ADANA (AA) - Adana İnternet Gazeteciliği Derneği ile Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) işbirliğinde ''Başkanlık Sistemi'' konulu panel düzenleneceği bildirildi.Adana İnternet...

Adana'da ''Başkanlık Sistemi'' paneli düzenlenecek

ADANA (AA) - Adana İnternet Gazeteciliği Derneği ile Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) işbirliğinde ''Başkanlık Sistemi'' konulu panel düzenleneceği bildirildi.

Adana İnternet Gazeteciliği Derneği Başkanı Bekir Murat Büyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  son günlerde sıkça tartışılan "Başkanlık Sistemi'' ile ilgili SETA Vakfı işbirliğiyle panel düzenleyeceklerini söyledi.

Büyük, panele SETA İstanbul Genel Koordinatörü Fahrettin Altun, SETA Vakfı Araştırmacısı Ali Aslan ile gazeteci Ceren Kenar'ın katılacağını kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber