Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Adana'da bıçaklı ve sopalı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

ADANA (AA) - Kentte, iki grup arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi'nde, Yılmaz Tilmensağır'ın...

Adana'da bıçaklı ve sopalı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

ADANA (AA) - Kentte, iki grup arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi'nde, Yılmaz Tilmensağır'ın (28) bir yakınına sözlü tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü İlhami Yılmaz (51) ile tartışması kısa sürede bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü.

Kavgada yaralanan İlhami Yılmaz'la iki yakını ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastaneye kaldırılan İlhami Yılmaz yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından ekiplerin, kavgaya karıştığı belirlenen 2 kişiyi gözaltına aldığı, Yılmaz Tilmensağır'ın yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber