Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

Adana’da elektrik kesintisi

Adana'nın Pozantı, Yüreğir, Kozan, İmamoğlu, Feke ve Karataş ilçelerinde cumartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Adana’da elektrik kesintisi

Adana'nın Pozantı, Yüreğir, Kozan, İmamoğlu, Feke ve Karataş ilçelerinde cumartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 17 Eylül Cumartesi günü, Pozantı ilçesi Yukarıbelemedik Mahallesi'ne 09:00-15:00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

Yüreğir ilçesi Özgür Mahallesi 2399 Sokak'a 09:00-17:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Kozan ilçesi Çobanpınarı ve Ilıca mahalleleri ile Ferhatlı Mahallesi Yeni Sokak, Bucak Mahallesi Eminni ve Eski Bucak sokaklar 09:00-14:00 saatleri arasında bakım çalışması elektriksiz kalacak.

İmamoğlu ilçesi Otluk, Çörten ve Sayca mahallelerine 09:00-14:00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

Feke ilçesi Kayadibi, Tortulu, Konakkuran ve Koçyazı mahallelerinde 09:00-14:00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji kesintisine gidilecek.

Karataş ilçesi Terliksiz, Topraklı, Kırhasan, İsahacılı ve Kiremitli mahalleleri ile Kapı İlköğretim Okulu ve Tarımsal Sulama Su Pompası'na 09:00-15:00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber