Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 14 Aralık 2017 - 15:08 Yorum: 0

Adana’da ‘EV’leniyoruz Fuarı’ açıldı

Evlilik hazırlığı yapan çiftlere yönelik olarak düzenlenen "Ev'leniyoruz Fuarı" Adana'da ikinci kez ziyaretçilere kapılarını açtı.

Adana’da ‘EV’leniyoruz Fuarı’ açıldı

Evlilik hazırlığı yapan çiftlere yönelik olarak düzenlenen "Ev'leniyoruz Fuarı" Adana'da ikinci kez ziyaretçilere kapılarını açtı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Ticaret Odası (ATO), Adana Sanayi Odası (ADASO), Adana Ticaret Borsası (ATB), Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Organize Sanayi Bölgesi ve TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu'nun destekleriyle ikincisi TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Ev'leniyoruz Fuarı" açıldı.

Açılışta konuşan TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, 1 yıl içerisinde ikinci kez "Ev'leniyoruz Fuarı'nı yaptıklarını ve çok mutlu olduklarını belirtti.

"Bu fuar aile temenni bir fuar"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, evlenecek olan çiftleri fuara davet etti. Fuarda evlenecek olan çiftlerin bütün ihtiyaçlarını bulabileceğini belirten Sözlü, "Bu fuar aile temenni bir fuar. Türk milletinin temeli olan ailenin muhatap alındığı bir fuardır. Adına aile dediğimiz durum her zaman sosyal hayatın kaynağını oluşturmuştur. Bu fuarda aile olarak yuva kuracak, "Ne mutlu Türk'üm diyecek" evlatlar yetiştirmeye aday çiftlerimiz için yapılan fuar. Evlenecek çiftlerimiz için tüm ihtiyaçlarını tüm noktalarda karşılayabilme imkanı var" diye konuştu.

"Üretimin yapıldığı yerde istihdam olur"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ise, "Ev'leniyoruz Fuarı'nın istihdama katkı sunduğunu belirterek şunları söyledi:

"Bu yıl fuarda ilginin çok olması bizleri mutlu etmekte. İlk fuarda 27 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl inşallah 2 katına ulaşacağız. Evlenecek olan çiftlerimizin evlilik öncesinde oturup, mutlaka yeni bir ev yapacaklar, buna karar verici şüphesiz hanımlardır. İnşallah hanımlar gelecekler, bu fuarda beğendikleri ev eşyalarını alıp evlerine gidecekler. Fuarlar satışın yapıldığı yerdir. Satışın yapıldığı yerde üretim olur. Üretimin yapıldığı yerde istihdam olur. Bu fuarın ekonomimize katkıları bizleri mutlu etmektedir."

Daha sonra fuarın açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

Fuarda Ayşegül Şavlak ve Hasan Polat çiftinin nikahı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından kıyıldı. Şavlak ve Polat çiftinin nikahına Adana Valisi Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ve İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan şahitlik etti.

Nikahın ardından protokol üyeleri fuarı gezip katılan 70 firmaya "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Adana’da ‘EV’leniyoruz Fuarı’ açıldı

Adana’da ‘EV’leniyoruz Fuarı’ açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber