Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Şubat 2022 - 01:38 Yorum: 0

Adana’da “Huzur ve Güven” uygulaması: 43 kişi yakalandı, çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi

Adana'da bin 800 polisle huzur ve güven uygulaması düzenlendi. Yapılan uygulamada çeşitli suçlardan aranan 43 kişi yakalanırken çok sayıda ruhsatsız...

Adana’da “Huzur ve Güven” uygulaması: 43 kişi yakalandı, çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi

Adana'da bin 800 polisle huzur ve güven uygulaması düzenlendi. Yapılan uygulamada çeşitli suçlardan aranan 43 kişi yakalanırken çok sayıda ruhsatsız silah ile uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü kent genelinde hava destekli bin 800 polisin katılımıyla huzur ve güven uygulaması düzenlendi. Kentin birçok noktasında trafik ve asayiş denetimleri yapıldı. Uygulamada, 16 bin 483 kişinin GBT sorgusu yapılırken çeşitli suçlardan aranan 43 kişi yakalandı. Trafik yönünden 6 bin 240 araç kontrol edildi. 10 araç trafikten men edilirken 120 araca 393 bin 335 TL para cezası uygulandı. 4 adet çalıntı araç ele geçirildi.

Umuma açık yerlerde yapılan denetimlerde, usulsüzlük 28 iş yerine işlem yapıldı. Kumar oynattığı tespit edilen 2 iş yerine adli işlem yapılırken kumar oynayan 9 kişiye 2 bin 493 TL para cezası uygulandı.

Kavşaklar dilencilik ve satıcılık yapan 14 kişiye 3 bin 978 TL para cezası uygulandı.

Uygulamada araçlarda ve şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda, 10 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 5 adet kesici ve delici alet, 65 gram esrar, 18 gram metamfetamin ve 113 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber