Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Eylül 2016 - 12:48 Yorum: 0

Adana’da kadın basketbol turnuvası heyecanı

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Hazırlık Turnuvası, 19-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adana’da kadın basketbol turnuvası heyecanı

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Hazırlık Turnuvası, 19-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Menderes Spor Salonu'nda lig usulü yapılacak turnuvada Adana, Mersin, Kayseri, Girne ve Osmaniye'den 6 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ne hazırlık amacı taşıyan turnuvaya Adana ASKİ Spor, Kayseri AGÜ, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Girne Üniversitesi, Mersin Basketbol Doğuş Hastanesi ve Tosyalı Toyo Osmaniye Gençlik Spor'un katılacağını belirtti.

Adana'daki herkesi spor salonuna davet eden Halil Hızlısoy, "Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Hazırlık Turnuvası'nın açılış maçı 19 Eylül pazartesi günü saat 14.00'da Adana ASKİ Spor ile Mersin Basketbol Doğuş Hastanesi arasında oynanacak. Lig usulü turnuvamızda 14.00-18.00 saatleri arasında günde üç maç yapacağız" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunun altını çizen Halil Hızlısoy, "Organize ettiğimiz turnuvada da basketbol severlere seyir zevki yüksek, keyif veren maçlar izleteceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber