Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 12 Mayıs 2016 - 23:23 Yorum: 0

Adana’da Komşu Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Adana'da komşu iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Adana’da Komşu Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Adana'da komşu iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Olay, Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi 500 ve 483 sokağın kesiştiği yerde meydana geldi. İddiaya göre, iki aile arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Gençleri pompalı tüfek ve tabanca kullandığı kavgada, Adilcan Ortatepe (17) ve Mert Endukar (17) ile sokaktan geçen Meryem Derinpikap (47) ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Adilcan Ortatepe kaldırıldığı Özülkü Tıp Merkezi'nde hayatını kaybederken, kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan diğer yaralılar ameliyata alındı. Cinayet zanlısı ise olaydan sonra kaçtı.

SOKAĞA ÇEVİK KUVVET SEVK EDİLDİ

Öfkelenen yaralıların yakınları cinayet zanlısının aracını yaktı. Araç itfaiye ekibi tarafından söndürülürken polis sokakta geniş güvenlik önlemi aldı. Aileler arasında tekrar bir gerginlik yaşanmaması için sokağa çevik kuvvet ekibi istendi.

Şüphelinin evinde yapılan aramada, oturma odasındaki koltuğun altında pompalı tüfek ve tabanca ele geçirildi. Polis olayın ardından bir kişiyi gözaltına aldı. Otomobil ile kaçtığı belirlenen cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber