Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 26 Eylül 2017 - 09:58 Yorum: 0

Adana’da konseri yarıda kalan Aleyna Tilki: "Üzülmeyin tekrar kavuşacağız"

24. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında hayranlarıyla buluşan ünlü popçu Aleyna Tilki, kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle konserini tamamlayamadı.

Adana’da konseri yarıda kalan Aleyna Tilki: 'Üzülmeyin tekrar kavuşacağız'

24. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında hayranlarıyla buluşan ünlü popçu Aleyna Tilki, kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle konserini tamamlayamadı. Konser için ayrılan alanın yeterli gelmemesi ve yaşanan izdiham sebebiyle konseri yarım kalan Tilki, sosyal medya hesabından, "Üzülmeyin tekrar kavuşacağız" mesajını yayınladı.

Adana'da dün akşam ilk kez sahneye çıkan ünlü popçu Aleyna Tilki, hayranlarının sahneye hücum etmeleri üzerine konseri yarıda bırakarak sahneyi terk etmişti. Aleyna Tilki kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle konserini tamamlayamamasının ardından sosyal medyada paylaşımda bulunarak, "Üzülmeyin tekrar kavuşacağız, başkanımız daha büyük bir alanda buluşacağımızı söyledi" dedi.

Tilki, paylaştığı fotoğrafın açıklamasında konser alanında izdiham olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti:

"Taş, yumurta, portakal falan yoktu. Çiçek atıldığı doğru, sahneyi terk ettiğim ise yanlış. Güvenlik gerekçesiyle büyük bir nezaketle sahneden indirildim. Tek üzüntüm daha fazla şarkı söyleyememek oldu. Seni seviyorum Adana. İlginize ise minnettarım. İlk fırsatta görüşmek üzere."

Adana’da konseri yarıda kalan Aleyna Tilki: "Üzülmeyin tekrar kavuşacağız"

Adana’da konseri yarıda kalan Aleyna Tilki: "Üzülmeyin tekrar kavuşacağız"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber