Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 19:08 Yorum: 0

Adana'da kuyumcu kuryesinin gasbedilmesi

Kuryenin, içinde 3 kilo 270 gram altın ve 13 bin 750 lira bulunan çantasını gasbettiği öne sürülen 3 zanlıdan 2'sinin yakalandığı operasyonun polis helikopterinden kaydedilen görüntüsü basına dağıtıldı

Adana'da kuyumcu kuryesinin gasbedilmesi

ADANA (AA) - Adana'da kuyumcu kuryesinin, içinde 3 kilo 270 gram altın ve 13 bin 750 lira bulunan çantasını gasbettiği ileri sürülen 3 şüpheliden 2'sinin yakalandığı operasyonun polis helikopterinden kaydedilen görüntüsü, basınla paylaşıldı.

Merkez Yüreğir ilçesi Dedekorkut Mahallesi'ne dün, kurye Hacı Sabancı'nın taşıdığı, içinde 3 kilo 270 gram altın ve 13 bin 750 lira bulunan çantasını gasbettiği iddia edilen Ramazan E. (20) ve Masum B'nin (21), sakladıkları bir evin çatısında yakalandığı operasyon, polis helikopterinden kaydedildi.

Basına dağıtılan görüntüde, polis ekipleri, evlerin çatısında şüphelileri arıyor. Yakalanan şüphelilerden biri, polis aracına bindiriliyor. Ekipler, altın ve para bulunan çantayı da bulmak için arama yapıyor.

Öte yandan, emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, Adana Adli Tıp Birimi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Diğer şüphelinin yakalanması için çalışma sürüyor.

Kahramanmaraş'tan Adana'ya gelen kurye Hacı Sabancı'nın, içinde altın ve para olan çantası gasbedilmiş, Sabancı'nın haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, helikopter destekli operasyonda 3 şüpheliden 2'sini yakalamış, bir evin çatısında bulunan çanta, kuryeye teslim edilmişti.

ETİKETLER: Adana
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber