Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Eylül 2014 - 03:33 Yorum: 0

Adana'da minibüsle kaçan şüpheliyi durdurmaya çalışan polis yaralandı

Minibüste arama yapmak isteyen polis, araçla kaçan sürücüyü durdumak istediği sırada sürüklenerek yaralandı

Adana'da minibüsle kaçan şüpheliyi durdurmaya çalışan polis yaralandı

ADANA (AA) - Kent merkezinde, bir minibüste arama yapmak isteyen polis, araçla kaçan sürücüyü durdumak istediği sırada sürüklenerek yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Uçak Caddesi'nde uygulama yapan polis ekipleri, "Dur" ihtarına uymayarak kaçan minibüsü takibe aldı.

Ekipler, bir süre kaçtıktan sonra yakaladıkları minibüste arama yapmak istedi. Bu sırada aracın kontağını almaya çalışan Komiser İbrahim Uzun, sürücünün kaçmak için aniden gaza basması sonucu yaklaşık 50 metre sürüklenerek yaralandı. Sürücü ise olay yerinden kaçtı.

Ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürülen Uzun'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan ekipler, terk edilmiş halde bulunan minibüste yaptıkları aramalarda gümrük kaçağı sigara bulunduğunu tespit etti.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber