Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Ekim 2014 - 17:23 Yorum: 0

Adana'da, oğlunu öldüren baba adliyeye sevk edildi

ADANA (AA) - Kavga ettiği oğlunu tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan baba, adliyeye sevk edildi.Emniyet Müdürlüğünde'ki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adli...

Adana'da, oğlunu öldüren baba adliyeye sevk edildi

ADANA (AA) - Kavga ettiği oğlunu tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan baba, adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğünde'ki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen işçi emeklisi M.K. (54), kendisini görüntüleyen gazetecilere, "10 senedir ben onun elinden çekiyordum. Bizleri darbediyordu. Bir gün duruyor, bir gün para istiyordu. Devamlı uyuşturucu kullanıp, kumar oynuyordu. Bir ev, üç araba parası ona gitti. Çok pişmanım" dedi.

Şüpheli, sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, öldürülen 2 çocuk babası Gökhan K'nin cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

M.K, merkez Sarıçam ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evlerinde kavga ettiği oğlu Gökhan K'ye (31), tüfekle ateş açmış, yaralanan Gökhan K, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamamış, baba, suç aleti ile  polise teslim olmuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber