Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2021 - 13:58 Yorum: 0

Adana’da ‘Önce Sağlık’ paneli düzenlendi

Duygu Zengin ve Doğa Bekleriz'in hem düzenlediği hem de moderatörlüğünü yaptığı "Önce sağlık" paneli Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri'nde...

Adana’da ‘Önce Sağlık’ paneli düzenlendi

Adana'da "Önce Sağlık" paneli gerçekleştirildi.

Duygu Zengin ve Doğa Bekleriz'in hem düzenlediği hem de moderatörlüğünü yaptığı "Önce sağlık" paneli Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Panelde alanında uzmanlarla hayatımıza giren maskeler sonrası yapılması gerekenler, nefes teknikleri, tedavi süreçleri ve yöntemler, bağışıklık sisteminin önemi, estetik kaygıların bu süreçteki yeri gibi konular konuşuldu.

Panelde Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Sezen Sabancı Küçükaltun, İntegratif Terapi ve Biyorezonans Uzmanı Dr.Reha Yurdaer, Nefes Terapisti Filiz İzbal, Yaşam Koçu Arzu Bozkurt, Beslenme Uzmanı Nihal Özdemir, Klinik Psikolog Seda Işık, Güzellik Uzmanı Sonay Özoğul, TÜRES Adana Şube Başkanı Bilal Serttaş, konuşmacı olarak yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber