Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Ekim 2014 - 18:43 Yorum: 0

Adana'da uyuşturucu operasyonları

ADANA (AA) - Ceyhan ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 153 kişiden 17'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü...

Adana'da uyuşturucu operasyonları

ADANA (AA) - Ceyhan ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 153 kişiden 17'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, kaçakçılık ve uyuşturucu madde satıcılarına yönelik eylül ve ekim içerisinde operasyon düzenledi.

Özel harekat polislerinin de katıldığı hava destekli operasyonda, 1 kilo 233 gram esrar, 301 gram eroin, 2,5 gr bonzai olarak değerlendirilen madde, 141 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara, 6 bin 420 litre kaçak akaryakıt, 10 kök hint keneviri, 768 kaçak içki, 1 av tüfeği ve 2 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 153 kişiden 17'si çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 5 kişinin de arandığı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber