Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ağustos 2022 - 09:53 Yorum: 0

Adana’da uzun namlulu silah operasyonu

Adana'da polisin takip edip durdurduğu araçtan parçaları sökülmüş halde 2 uzun namlulu tüfek, 1 hafif makineli tüfek ile 1 otomatik tabanca çıktı.

Adana’da uzun namlulu silah operasyonu

Adana'da polisin takip edip durdurduğu araçtan parçaları sökülmüş halde 2 uzun namlulu tüfek, 1 hafif makineli tüfek ile 1 otomatik tabanca çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kente çok sayıda uzun namlulu tüfek getirileceği bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda şüpheli bir hafif ticari aracı takibe aldı. Yaklaşık 30 kilometre süren takip sonucu şüpheli araç, Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki bir sokakta durduruldu. KOM ekipleri, sürücü Mehmet L. (39) ile yanındaki Rüstem Y.'yi (61) indirdiği araçta arama yaptı. Polis, aracın bagaj ile arka koltuğunun arasındaki zuladan, parçaları sökülmüş halde 2 uzun namlulu tüfek, 1 hafif makineli tüfek ile 1 otomatik tabanca ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüphelilerden Mehmet L., emniyetteki sorgusunda, "Tanıdığım bir kişi, taşımam için bir koli verdi. Kolide ne olduğunu bilmiyordum" dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet L. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Rüstem Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen silahlar ise terör bağlantısı olup, olmadığının belirlenmesi için kriminal incelemeye gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber