Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 25 Temmuz 2014 - 14:23 Yorum: 0

Adana'da yol kenarında bulunan kadın cesedi

Olay yerindeki bir ilaç kutusundan yola çıkılarak kimliği tespit edilen kadının Suriyeli olduğu belirlendi

Adana'da yol kenarında bulunan kadın cesedi

ADANA (AA) - Yürüyüş yolu kenarında bıçaklanarak ve darbedilerek öldürülmüş halde bulunan kadının kimliği, olay yerindeki bir ilaç kutusundan yola çıkılarak tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Çukurova ilçesinde Seyhan Nehri kenarındaki yolda cesedi bulunan ve üzerinden nüfus cüzdanı çıkmayan kadının kimliğini tespit etti. Cesedin yakınında buldukları bir ilaç kutusundan yola çıkarak araştırma başlatan ekipler, önce ilacın satıldığı eczaneyi, sonra ilacı alan kişiyi belirledi. İsmi açıklanmayan kişinin polise verdiği ifadede, "tanıdığı bir Suriyeli kadın için ilacı aldığını" söylediği öğrenildi. 

Ekipler, merkez Seyhan ilçesinde bir lokantada temizlikçi olarak çalıştığı belirlenen kadının Suriye uyruklu Nadia Aljendi (49) olduğunu tespit etti.

Aljendi'nin ülkesinde eşinden ayrılıp, iç savaş nedeniyle kızıyla yaklaşık 6 ay önce Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

Dün, yolda yürüyüş yaparken bir kadının hareketsiz yattığını gören vatandaşlar polise haber vermiş, kadının bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber