Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Temmuz 2016 - 11:53 Yorum: 0

Adana’daki camide yaşanan canlı bomba paniğinden sonra Gazinantep’teki camide İŞİD korkusu

Adana'da cuma namazında yaşanan canlı bomba paniğinden sonra Gaziantep'te Kadir Gecesinde kılınan teravih namazında şüpheli şahıs korkusu yaşandı.

Adana’daki camide yaşanan canlı bomba paniğinden sonra Gazinantep’teki camide İŞİD korkusu

Adana'da cuma namazında yaşanan canlı bomba paniğinden sonra Gaziantep'te Kadir Gecesinde kılınan teravih namazında şüpheli şahıs korkusu yaşandı. Şahıs, cami çıkışında gözaltına alındı.

Adana'da Sabancı Merkez Camiide bir şahsın cuma hutbesi okunurken üzerindeki bombayı patlatacağını söyledikten sonra linç edilmek istenmesine benzer bir olay da Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi, Karşıyaka Merkez Camiide yaşandı. Kadir gecesinde teravih namazının kılındığı camide M.B isimli şahıs, imamın arkasında namaza durdu. Uzun saçlı M.B'nin caminin içinde şüpheli şekilde gezmesi, sürekli etrafı gözetlemesi üzerine şahsın İŞİD üyesi olduğundan şüphelenildi. Polisin çok sayıda ihbar alması üzerine camiye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede camiye gelen polis ekipleri, M.B. isimli şahsı cami çıkışında gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheli şahıs M.B.'nin yapılan sorgulamasında herhangi bir olumsuzluk görülmediği için serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber