Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 15 Nisan 2014 - 17:03 Yorum: 0

Adana'daki cinayet

Tabancayla vurulup cesedi yakılmış halde bulunan kişinin katil zanlısı ve olaya karıştığı iddia edilen kardeşi tutuklandı

Adana'daki cinayet

ADANA (AA) - Tabancayla vurulup cesedi yakılmış halde bulunan kişinin katil zanlısı ve olaya karıştığı iddia edilen kardeşi tutuklandı.

Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde, Abdurrahman Aksöz'ün (25) tabancayla vurularak öldürülmesi ve cesedinin tinerle kısmen yakılmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı olarak gözaltına alınan M.Ö'nün kardeşi H.Ö. ile arkadaşları M.A ve A.A'yı da yakaladı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alınan zanlılardan M.Ö ve H.Ö, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. M.A. ve A.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Cumartesi günü, tabancayla öldürülen Abdurrahman Aksöz'ün cesedi kısmen yanmış halde bulunmuş, katil zanlısı olarak yakalanan M.Ö'nün evinde, olayda kullanıldığı öne sürülen tabanca ele geçirilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber