Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 12:38 Yorum: 0

Adanalı boksörün başarısı

Seyhan Belediyespor Boks Takımının genç ve yetenekli sporcusu Hayri Utku Erdoğan 15-19 Kasım tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan Türkiye...

Adanalı boksörün başarısı

Seyhan Belediyespor Boks Takımının genç ve yetenekli sporcusu Hayri Utku Erdoğan 15-19 Kasım tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan Türkiye Gruplar Şampiyonası'nda 75 kiloda Türkiye 3'üncüsü oldu.

Hayri Utku Erdoğan bu derece ile 10-24 Aralık 2016 tarihlerinde Bursa'da düzenlenecek olan Büyükler Türkiye Boks Şampiyonası'nda Seyhan Belediyespor forması altında Adana'yı temsil edecek.

Genç boksörü elde etiği başarılardan ötürü kutlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sporun ve sporcunun yanında olduklarını ve verdikleri bu desteklerin karşılığını kuplarla gördüklerini söyledi. Karalar, "Göreve geldiğimiz günden bu yana özellikle amatör spora oldukça fazla destek vermeye çalıştık. Verdiğimiz bu desteğin karşılığında gençlerimizin bize getirdiği kupalar ile görüyoruz. Adana'da sadece futbol yok. Adana'da sporun her dalı var ve bu sporları yapan yetenekli insanlar var. İşte bunlardan biride Hayri kardeşimiz bizleri şehrimizi temsil edecek. Ben kendisinin bu turnuvadan da başarı ile döneceğine inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Adanalı boksörün başarısı

Adanalı boksörün başarısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber