Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2016 - 10:13 Yorum: 0

Adanalılar uluslararası müzik festivali istiyor

Adana'da, uluslararası müzik festivali düzenlenmesi için başlatılan imza kampanyasında, belediye başkanları ile vatandaşlardan destek istendi.

Adanalılar uluslararası müzik festivali istiyor

Adana'da, uluslararası müzik festivali düzenlenmesi için başlatılan imza kampanyasında, belediye başkanları ile vatandaşlardan destek istendi.

Düzenlendikleri dönemlerde onbinlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan Portakal Çiçeği Karnavalı, Kebap & Şalgam Festivali ve Uluslararası Adana Film Festivali ile ünlü Adana'da, uluslararası müzik festivali düzenlenmesi için "change.org" üzerinden imza kampanyası başlatıldı.

Tolgakaan Güden tarafından başlatılan imza kampanyasında, öncü olmaları için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'den destek istendi.

Kısa sürede yüzlerce kişi tarafından imza verilen kampanyada şu görüşlere yer verildi:

"Adana'da bugüne kadar kapsamlı bir müzik festivali maalesef yapılmamıştır. Adana halkının buna gerçek anlamda ihtiyacı olduğunu biliyorum. Ben bir Adanalı organizatör olarak bu durumdan şikayetçiyim. Ve bir an önce bu projenin düzenlenmesini talep ediyorum. Ve bu projede bana destek verecek herkes ile birlikte Çukurova Belediyesi Başkanı Sayın Soner Çetin'e Seyhan Belediyesi Başkanı Sayın Zeydan Karalar'a ve Adana Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü'ye buradan çağrıda bulunuyorum. Acilen Adana için bir müzik festivali projesi düzenlensin. Benim gibi düşünen tüm Adana halkını bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Eğlenmek herkesin hakkı olduğu gibi Adanalı vatandaşlarımızın da hakkı diye düşünmekteyiz. Diğer şehirlerdeki gibi bizim de bir müzik festivalimiz olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber