Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Ekim 2016 - 13:58 Yorum: 0

Adanaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bu sabah...

Adanaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direkör Krunoslav Jurcic, yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yaptı. Kardemir Karabükspor karşılaşmasında ilk 11'de başlayan futbolcular Vedran Naglic nezaretinde yenileme çalışmasıyla antrenmanı noktaladı.

Diğer futbolcular dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı sürdürdü. Adanaspor, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanı kültür fizik hareketleriyle sonlandırdı.

Turuncu-beyazlılar, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber