Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Kasım 2016 - 16:03 Yorum: 0

Adanaspor Antalya yolcusu

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün yaptığı antrenman ile Adana'daki son çalışmasını...

Adanaspor Antalya yolcusu

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün yaptığı antrenman ile Adana'daki son çalışmasını tamamladı.

Gençlik Stadı'nda, Teknik Direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde saat 11.00'de gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Turuncu-beyazlı ekip antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışması yaparak hücum varyasyonları üzerinde çalıştı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı. Öte yandan sakatlığı bulunan Goran Karacic sahada bireysel olarak çalıştı.

Yarın sabah saatlerinde hava yoluyla Antalya şehrine gidecek olan Adanaspor, maç öncesi yapacağı son çalışmasının ardından kampa girip maç saatini bekleyecek.

Adanaspor'da sarı kart cezalısı kaptan Bekir Yılmaz, Antalyaspor maçında görev alamayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber