Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2014 - 16:08 Yorum: 0

Adanaspor Başkanı Akgül'den ziyaret

ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Başkanı Bayram Akgül ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

Adanaspor Başkanı Akgül'den ziyaret

ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Başkanı Bayram Akgül ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akgül, çiçek ve forma sunduğu Sözlü'ye Belediye Başkanlığı görevinde başarı diledi.

Sözlü, ziyarette yaptığı konuşmada, Adanaspor'un kentin takımı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"İnşallah Adanaspor bu yıl şampiyon olur ve kentimizi Süper Lig'de temsil eder. Adana'nın Süper Lig'de temsili noktasındaki zafiyetini gidermekte de inşallah Adanalılara rahat bir nefes aldırır. Adanaspor, kentin takımıdır. Elbette burada bizim de sorumluluğumuz var ve bu konudaki talepleri yerine getirme noktasında da sıkıntı içinde olmayız."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber