Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Adanaspor derbi hazırlıklarını tamamladı

Savunma oyuncusu Karmil: ''Öncelikle tek düşüncemiz saha dışında hiçbir olay yaşanmaması. Tribünlere gelen futbol severlere zevkli ve çekişmeli bir maç izletmek istiyoruz''

Adanaspor derbi hazırlıklarını tamamladı

ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, pazar günü oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Güvenç Kurtar nezaretinde, Osman Yereşen Tesisleri'nde son çalışmasını yapan turuncu-beyazlı takımda, gribal enfeksiyon nedeni ile dün antrenmana çıkmayan Ozan, takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

Turuncu Beyazlı takımda kart cezalısı Yiğitcan'ın da derbi maçında takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi.

Savunma oyuncusu Abdullah Karmil derbi maça iyi hazırlandıklarını belirterek, ''Öncelikle tek düşüncemiz saha dışında hiçbir olay yaşanmaması. Tribünlere gelen futbol severlere zevkli ve çekişmeli bir maç izletmek istiyoruz. Hafta başından bu yana iyi çalıştık ve maça hazırız. 90 dakika sonunda coşkuyu azda olsa maça gelen taraftarımızla birlikte yaşamak istiyoruz. İnşallah gülen taraf biz oluruz’’diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber