Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Kasım 2017 - 14:13 Yorum: 0

Adanaspor, U21 takımı ile antrenman maçı yaptı

Adanaspor, TFF 1. Lig'in 13. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah U-21 takımı oyuncuları ile karma yaptığı antrenman...

Adanaspor, U21 takımı ile antrenman maçı yaptı

Adanaspor, TFF 1. Lig'in 13. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah U-21 takımı oyuncuları ile karma yaptığı antrenman maçı ile devam etti.

Çatalan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleşen antrenman maçı serbest yapılan ısınma koşusu ile başladı. İstasyon koşuları, kısa koşular ve streching çalışması yapıldı. Çalışma, U-21 oyuncuları ile karışık 30'ar dakikadan iki devre tam saha maç yapılmasıyla tamamlandı.

Turuncu-beyazlılar, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de Çatalan Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla noktalayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber