Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Haziran 2022 - 13:03 Yorum: 0

Adanaspor’da kamp çalışmaları Bolu’da devam ediyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor, Bolu kampındaki çalışmalarına devam ediyor.

Adanaspor’da kamp çalışmaları Bolu’da devam ediyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor, Bolu kampındaki çalışmalarına devam ediyor.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan gözetiminde yapılan çalışma koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde futbolcular kuvvet çalışması yaptı. Antrenman streching ile sona erdi.

Kaleciler Ahmet Said Kıvanç, Hasan Hüseyin Akınay ve Özer Enes Soylu ise Kaleci Antrenörü Mehmet Varlıer gözetiminde çalışıyor.

Bolu kampında çift antrenman yaptıklarını belirten Teknik Direktör Kaplan, "Güzel bir ortam var. Sabah kuvvet antrenmanı öğleden sonra da sistem, taktik antrenmanlarıyla devam ediyoruz. Yabancı oyuncularımızın kampa dahil olmasıyla birlikte çalışmalarımız daha sıkı bir şekilde devam edecek. Bolu kampından tam verim alarak inşallah lige hazır hale geleceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber