Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 11 Ekim 2016 - 14:03 Yorum: 0

Adanaspor’da Karabükspor maçı hazırlıkları sürüyor

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Adanaspor’da Karabükspor maçı hazırlıkları sürüyor

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Osman Yereşen Tesisleri'nde, Teknik Direktör Krunoslav Jurcic nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman dayanıklılık koşusu ile tamamlandı.

Turuncu-beyazlılar Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

"Adanaspor'da başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum"

Adanaspor'un sezon başı renklerine bağladığı Macar oyuncusu Vlademir Koman, futbol hayatını Adanaspor'da sürdürdüğü için kendisini çok mutlu hissettiğini ifade etti. Adanaspor'da başarılı bir sezon geçireceğine inandığını belirten Koman, şunları söyledi:

"Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Sezona iyi bir giriş yapamadık. Bunun bilincindeyiz. Kazanmaya aç bir takımız. Çok çalışıp bunların üstesinden geleceğimize inanıyorum."

Öte yandan, Türkiye'ye çabuk uyum sağladığını ifade eden Koman, "Buradaki alışma sürecim çok kısa sürdü. Gerek takımımdaki arkadaşlarım gerekse Adana insanı beni çok sıcak karşıladılar. Buranın kültürünü çok sevdim. Özellikle Türk kahvesini çok beğendim. Adanaspor'a geldiğim günden bu yana her sabah mutlaka sade Türk kahvesi içiyorum. Damak zevkime hitap ediyor, gerçekten müthiş" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber