Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

Adanaspor’da kombine satışları başladı

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde (TB2L) mücadele edecek Adanaspor'un Adnan Menderes Spor Salonu'nda oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak 2016-17...

Adanaspor’da kombine satışları başladı

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde (TB2L) mücadele edecek Adanaspor'un Adnan Menderes Spor Salonu'nda oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak 2016-17 sezonu kombine kartları için yenileme ve satış süreci başladı.

Satışa sunulan kombine kartlardan ilk olarak Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç satın alarak turuncu-beyazlılara katkıda bulundu.

İlk kombine kartı kulübe gelerek alan Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç'a teşekkür eden Kulüp Genel Menajeri Şevket Erden konu hakkında yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Adanaspor'umuzda 2016-2017 basketbol sezonu kombine fiyatlarını yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız görüşmeler sonrasında taraftarlarımızın da haklarını gözeterek belirlemiş bulunmaktayız. Takımımızın başarılarına katkı sağlayan ve büyük pay sahibi olan taraftarlarımıza teşekkür mahiyetinde olabilmesi için böyle bir karar aldık.

Herkesin malumu olduğu üzere, son derece zorlu bir sezon bizleri bekliyor. Gün Adanasporluluk günü. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda neler yapabildiğimizi birkaç sezondur herkese gösteriyoruz. Örnek bir sezon geçiren taraftarımızın geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda kombine satışlarına ilgi göstereceğine ve hedefe ulaşma yolunda takımımızı yalnız bırakmayacağına olan inancımız tam."

Adanaspor'un yıllardır erkek basketbolunda Adana'nın yüz akı olması nedeniyle desteği fazlasıyla hak ettiğini belirten Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç," Başkan Tevriz Dura ve değerli isimlerden oluşan yönetim kurulu maddi-manevi imkansızlıklara rağmen Adana'nın sesini duyurmaya gayret göstermeleri bizleri oldukça etkiledi. Adana ile ilgili her türlü etkinliğe ve oluşuma katkı koyan firmamız Adanaspor'a da asla kayıtsız kalamazdı. Kendilerine sonuna kadar destek vereceğiz" şeklinde konuştu.

Adanaspor’da kombine satışları başladı

Adanaspor’da kombine satışları başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber