Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Nisan 2014 - 15:43 Yorum: 0

Adanaspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına devam etti.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, takım kulüp tesislerindeki antrenmanla...

Adanaspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, takım kulüp tesislerindeki antrenmanla Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları devam eden Fahri ve Mehmet Sak'ın yer almadığı antrenmanda, taktik ağırlıklı çift kale maçta girdiği ikili mücadele sonucu Uche Kalu sakatlık geçirdi. Kontrollerin ardından futbolcunun tedavisine başlandı.

Ankaraspor maçında gösterdiği performansla dikkati çeken kaleci Günay, Şanlıurfaspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarını kazanarak ligde kalmak istediklerini belirtti.

Mücadelenin son saniyeye kadar süreceğini kaydeden Günay, ''Ligin bitimi yaklaştıkça heyecan artıyor. Her müsabaka ayrı bir önem taşıyor. Deplasmanda kazanarak, bay geçireceğimiz hafta yerimizi koruma düşüncesindeyiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur'' ifadelerini kullandı.

Bu arada takımın, cumartesi günü yapacağı son çalışmanın ardından karayoluyla Şanlıurfa'ya gideceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber