Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Nisan 2020 - 01:48 Yorum: 0

Adana’ya giriş çıkışlar kapatıldı

Adana'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında alınan kararlar doğrultusunda saat 00.00 itibariyle şehre giriş-çıkış polis ekiplerince...

Adana’ya giriş çıkışlar kapatıldı

Adana'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında alınan kararlar doğrultusunda saat 00.00 itibariyle şehre giriş-çıkış polis ekiplerince kapatıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tarsus- Adana Gaziantep (TAG) otoyolunda saat 00.00 itibariyle gişeleri kapattı. Yeni koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında geçici süre Adana'da ikameti olmayanlara giriş çıkış kapatıldı.

Polis ekipleri, şehre girmek isteyen sürücülerin ikametleri ile seyahat izin belgelerine baktı. İkametleri Adana olan sürücülere geçiş izni verildi. İkamet adresleri Adana olmayan ve seyahat izni bulunmayan sürücüler otoyoldan geldikleri yere doğru geri gönderildi.

Öte yandan, kamyonet ve TIR'ların geçişine izin verildi.

Adana’ya giriş çıkışlar kapatıldı

Adana’ya giriş çıkışlar kapatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber