Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Şubat 2020 - 12:18 Yorum: 0

Adana’ya göçle gelenlere kar gezisi

Adana'da yaşayan göçmenlerin entegrasyonunu sağlamak amacıyla kurulan Göç ve Göçmen İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri Göçmen Uyum ve Koordinasyon...

Adana’ya göçle gelenlere kar gezisi

Adana'da yaşayan göçmenlerin entegrasyonunu sağlamak amacıyla kurulan Göç ve Göçmen İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri Göçmen Uyum ve Koordinasyon Merkezi'nde eğitim gören 60 göçmeni Pozantı ilçesinde bulunan Karboğaz'a kar gezisine götürdü.

Göçmen ve mültecilerin mevzuatlar dahilinde sağlık, hukuk, istihdam, toplumsal destek hizmetleri ve kamu hizmetlerine ulaşımı noktasında danışmanlık hizmeti veren, yerel topluluk ile göçmen topluluk arasında toplumsal uyumun sağlanmasına katkı sunan Adana Büyükşehir Belediyesi, göçmenlere yönelik düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekledi.

Karboğaz'a düzenlenen gezi ile göçmenler unutulmaz bir gün yaşadı. Kar topu oynayıp, kardan adam yapan göçmenler yemek yiyerek güzel bir gün geçirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, göçmenlerin entegrasyonu ve sosyalleşmesi noktasından bundan sonra da, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Adana’ya göçle gelenlere kar gezisi

Adana’ya göçle gelenlere kar gezisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber