Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mart 2018 - 11:48 Yorum: 0

“Adanmış ömürler” İlahilerle anıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarih boyunca ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan şehitlerimizi "Adanmış Ömürler İçin" etkinliğinde...

“Adanmış ömürler” İlahilerle anıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarih boyunca ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan şehitlerimizi "Adanmış Ömürler İçin" etkinliğinde ilahiler ve marşlarla andı.

Çanakkale'de düşmana geçit vermeyen, Kurtuluş Savaşı'nda destan yazan, Kut'ül Amare'den Afrin'e, vatanı ve dünyanın dört bir yanında mazlumlar için canlarını veren şehitlerimiz "Adanmış Ömürler İçin" adlı etkinlikle anıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen etkinlikte; ülkesi, milleti ve bayrağı uğruna gözünü kırpmadan kahramanca can veren tüm şehitlerimiz ilahilerle yad edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ve Tasavvuf Müziği Topluluğu'nun da sahne aldığı etkinlik, Hafız Süleyman Özen'in Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Ardından Şef Aydemir Tuncer yönetiminde mehter marşları, kasideler, nefesler ve ilahiler seslendirildi. Milli ve manevi duyguların ön planda olduğu gecede, şehitler için dua edildi.

“Adanmış ömürler” İlahilerle anıldı

“Adanmış ömürler” İlahilerle anıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber