Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 22 Mart 2018 - 14:03 Yorum: 0

Adapazarı Belediyesi 3 bin öğrenciye binicilik eğitimi veriyor

Daha önce büyük küçük 6 bin kişiye yüzmeyi öğreten Adapazarı Belediyesi, şimdi de okul çağındaki çocuklardan 3 bin öğrenciye yönelik binicilik...

Adapazarı Belediyesi 3 bin öğrenciye binicilik eğitimi veriyor

Daha önce büyük küçük 6 bin kişiye yüzmeyi öğreten Adapazarı Belediyesi, şimdi de okul çağındaki çocuklardan 3 bin öğrenciye yönelik binicilik eğitimi veriyor.

Adapazarı Belediyesi tarafından Nehirland'ta düzenlenen binicilik kursu'nun açılışını Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli yaptı. Çocuklara ata sporunu teşvik amacıyla ilk olarak meclis üyesi Evren Çakırsoy'la birlikte ata binen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Kültürümüzde yıllar öncesine dayanan ancak modern şehir hayatları yüzenden unutulmaya yüz tutmuş Ata Sporunu yeniden canlandırmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledikleri söyledi. Gelişim çağındaki çocukların fiziksel, psikolojik ve sosyal faydaları saymakla bitmeyen Ata sporumuz olan Binicilik sporunu yeniden hayata geçirmek amacıyla böyle bir proje hazırladık. Bu amaçla Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibatlı olarak ilk etapta belirlenen 3 bin gönüllü öğrencimizin Ata Sporları olan Binicilik Sporu ile buluşturduk. Burada toplanan tüm çocuklarımızın çok istekli ve heyecanlı olduklarını görüyorum. Hepsinin bu alanda başarılı olacağına da inanıyorum. Bizim görevimiz tanıtmak ve yetenekli olan çocuklarımızın spor gelişimlerine katkı sağlamaktır" dedi.

Adapazarı Belediyesi 3 bin öğrenciye binicilik eğitimi veriyor

Adapazarı Belediyesi 3 bin öğrenciye binicilik eğitimi veriyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber