Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mayıs 2016 - 16:58 Yorum: 0

Adapazarı Belediyesi İlçe Genelinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Adapazarı ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Sıcak asfalt, kaldırım ve çevre düzenleme...

Adapazarı Belediyesi İlçe Genelinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Adapazarı ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Sıcak asfalt, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarımız ile Adapazarı'nın çehresini değiştiriyoruz" dedi.

Adapazarı Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Mahallelerimizde cadde ve sokaklarda yol ve kaldırımları, sıcak asfalt ve çevre düzenlemeleri ile hizmet ağımızla örüyoruz. Yollarımızın ve kaldırımlarımızın tekrar bozulmaması için alt yapı kurumlarımızla istişareli bir şekilde çalışma gerçekleştiriyoruz. SASKİ alt yapısını tamamlamasının ardından bizlerde hemen asfalt kaldırım gibi çalışmaları hızlıca gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız sadece belirli mahallelerde değil tüm mahallelerimizde program dahilinde devam ediyor" dedi.

Vatandaşlardan gelen talepleri ivedilikle çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Dişli, "Vatandaşlarımızdan gelen talepleri ekiplerimiz ile bir araya gelip programladıktan sonra ivedi bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Adapazarı'nda vatandaşın sözü geçer bilinciyle çalışmalarımıza durmadan, duraksamadan ekiplerimizle adeta kontak kapatmadan devam ediyoruz. Halkımızda kısa süre sonra isteklerinin yerine gelmesinden dolayı mutlu oluyorlar. Bizler insanlarımızın mutluluğunu sevincini görünce hizmetin ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Yaptığımız çalışmaların boşa gitmediğini görüyoruz. Çalışmalarımızın sadece Abalı, Hacılar ve Turnadere Mahallesi ile kısıtlı olmadığını, Adapazarı'mızı köşe bucak hizmete kavuşturacağımızı belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin her fırsatta mahalle halkını ziyaret ettiğini söyleyen Abalı Mahalle Muhtarı Arif Yılmaz, "Mahallemizin yolları Başkanımız sayesinde pırıl pırıl oldu. Benden daha mutlusu yok. Yollarımız asfaltlandı. Kendi adıma, mahallem adına Başkanımız Süleyman Dişli'ye, bu çalışmalarda ter döken herkese ne kadar teşekkür etsem azdır" şeklinde konuştu.

Adapazarı Belediyesi İlçe Genelinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Adapazarı Belediyesi İlçe Genelinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Adapazarı Belediyesi İlçe Genelinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber