Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Eylül 2016 - 16:58 Yorum: 0

Adapazarı Belediyesinden vatandaşlara uyarı

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun 19 Ağustos tarihli resmi gazetede yayınlanmasıyla sonrasında Adapazarı Belediyesi vatandaşlara...

Adapazarı Belediyesinden vatandaşlara uyarı

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun 19 Ağustos tarihli resmi gazetede yayınlanmasıyla sonrasında Adapazarı Belediyesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunla ilgili yazılı açıklama yapan Adapazarı Belediyesi, "Bu kanuna istinaden seri no=1 genel tebliği ise 23 Ağustos 2016 tarihli resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu kanunla birlikte belediyemize olan vergi borcu ve bunlara bağlı vergi cezaları gecikme faizleri, gecikme zamları kapsama girmektedir. Ayrıca bu kanun hükmünden yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın başvuru dilekçesi ile birlikte kapsama giren dönemlere ilişkin vergi bildirimlerini 31 Ekim 2016 tarihine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi'ne vermeleri gerekmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber