Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ağustos 2016 - 16:33 Yorum: 0

Adapazarı Belediyesi’nden yardım talebi açıklaması

Adapazarı Belediyesi, bazı şahısların Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanarak çeşitli yerlerden yardım talebinde bulunması üzerine açıklama...

Adapazarı Belediyesi’nden yardım talebi açıklaması

Adapazarı Belediyesi, bazı şahısların Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanarak çeşitli yerlerden yardım talebinde bulunması üzerine açıklama yaptı.

Adapazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkan Yardımcılarının adı kullanılarak çeşitli işadamı ve esnaflardan yardım talebinde bulunulduğu belirtilerek, vatandaşların bu gibi durumlara itibar etmemeleri istendi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Son günlerde belediye başkan yardımcılarımızın adının kullanılarak çeşitli yerlerden "15 Temmuz şehitleri" adı altında yardım talebinde bulunulduğu tarafımıza bildirilmektedir. Vatandaşlarımızı bu gibi durumlara itibar etmemeleri konusunda uyarıyoruz. Böyle bir durumda konunun İl Emniyet Müdürlüğü ve belediyemize bildirilmesini önemle rica ediyoruz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber