Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 23 Mayıs 2018 - 15:18 Yorum: 0

Aday adayı Arif Karadağ’dan teşekkür

AK Parti'den 27. Dönem Erzurum Milletvekili aday adayı olan ancak listede yer bulamayan Arif Karadağ, "Bizim listemizin başında ve yüreğimizin her köşesinde...

Aday adayı Arif Karadağ’dan teşekkür

AK Parti'den 27. Dönem Erzurum Milletvekili aday adayı olan ancak listede yer bulamayan Arif Karadağ, "Bizim listemizin başında ve yüreğimizin her köşesinde AK Parti ile AK liderimiz var" dedi.

AK Parti'de kesin adayların belirlenmesinin ardından seçim hazırlıklarına hız verilirken, aday adayları ise, birbirinden anlamlı mesajlarla sürece destek vermeye devam ediyor. AK Parti'den 25 ve 26'ncı dönemlerde de Erzurum Milletvekili aday adayı olan Arif Karadağ, "Yeni dönem için de yola çıktık ve milletimizin vekâletine talip olduk. Kısmet değilmiş. Üzülmedik, küsmedik, darılmadık. Tam tersine yolumuza devam ediyoruz; istikametimizden asla ve de kat'a sapmış değiliz" ifadelerini kullandı.

AK Parti'ye kuruluşundan bu yana gönül verdiğini, bu yöndeki duruşu ve çizgisinden hiçbir zaman taviz vermediğini dile getiren Karadağ, "Bizim siyasi gelecek kaygımız yok; partimiz bizim için hangi istikameti gösterirse, biz o hedefe o doğru ilerleriz." diye konuştu.

Aday adaylığı sürecinde kendisine destek olan parti teşkilatlarına ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Karadağ, adaylara başarı dileklerinde de bulundu. Karadağ, "AK Partimizin Erzurum Milletvekili adayları, yetkinlik ve nitelik açısından gerçekten de müseccel isimler. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da partimizin ve AK liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber