Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 14:18 Yorum: 0

Aday memurların eğitimi başladı

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerine yeni atanarak göreve başlayan memurlara yönelik temel ve hazırlayıcı eğitimler...

Aday memurların eğitimi başladı

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerine yeni atanarak göreve başlayan memurlara yönelik temel ve hazırlayıcı eğitimler başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan eğitimin ilk gününe Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Zülküf Yıldırımoğlu, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Şevket Başyiğit, İdari ve Mali İşler Şube Müdür Vekili Vahap Şahin ve aday memurlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Müdür Vekili Zülküf Yıldırımoğlu, "Memuriyet hayatınızın başlangıcında temel ve hazırlayıcı eğitimler alarak memuriyet hakkında bilgilendiriliyorsunuz. Memuriyetin kural ve kaideleri arkadaşlarımız tarafından sizlere anlatılacak. Anlatılan bu bilgileri başarılı bir şekilde uygulamak sizlere düşüyor. Benim size tavsiyem, öğrenmenin sınırı olmadığından her daim kendinizi yeniliklere açık tutun ve güncel bilgilerle donanın. Mesleğe ilk adımınızı atarken almış olacağınız bu eğitimlerin faydalı olması temennisiyle, tüm aday memurlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra 40 gün süreli, 62 saati temel, 165 saati hazırlayıcı olan eğitimlerin verilmesine başlandı.

Aday memurların eğitimi başladı

Aday memurların eğitimi başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber