Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 15:38 Yorum: 0

Aday Öğretmenlerden Kan Bağışı

Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, devam eden 2016 Aday Öğretmen Yetiştirme Eğitimi kapsamında, Kızılay Adana Şubesi ile ortaklaşa "Kan Bağışı"...

Aday Öğretmenlerden Kan Bağışı

Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, devam eden 2016 Aday Öğretmen Yetiştirme Eğitimi kapsamında, Kızılay Adana Şubesi ile ortaklaşa "Kan Bağışı" etkinliği yaptı.

Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Adana Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, 333 aday öğretmenin yanı sıra Çukurova Kaymakamı Ali Özkan, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ve okul müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, aday öğretmenler ile toplum yararına bir etkinlik gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, "Kan bağışı konusunda toplumun bilinçlenmesi çok önemli. Bizler de eğitim camiası olarak toplumumuza örnek olmalıyız. Bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak için bugün kan bağışı yaptık. Sosyal sorumluluk kapsamında çalışmalarımız önümüzdeki günlerde daha farklı uygulamalarla devam edecektir. Bizi yalnız bırakmayan başta Çukurova Kaymakamımız Ali Özkan, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanımız Ahmet Çözer, okul müdürlerimiz, aday öğretmenlerimiz ve tüm katılımcı arkadaşlarıma katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Aday Öğretmenlerden Kan Bağışı

Aday Öğretmenlerden Kan Bağışı

Aday Öğretmenlerden Kan Bağışı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber