Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 09:48 Yorum: 0

Adeo’dan Anlamlı Etkinlik

Adana Eczacı Odası (ADEO), Bilimsel Eczacılığın 177. Yılı ve Adana Eczacı Odasının kuruluşunun 60. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Huzurevi...

Adeo’dan Anlamlı Etkinlik

Adana Eczacı Odası (ADEO), Bilimsel Eczacılığın 177. Yılı ve Adana Eczacı Odasının kuruluşunun 60. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılar için Pozantı ilçesine gezi düzenledi.

ADEO Saymanı Ecz. Sühendan Toksöz, YK üyesi Ecz. Eren Eren ve eczacıların da katıldığı gezi sonrası konuşan ADEO Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Ahmet Gökhan Önal, "Bizlere her zaman yaşlılarımıza, büyüklerimize saygı göstermeyi, onlara sahip çıkmayı, saygı ve sevgide kusur etmemeyi, şefkatli davranmayı öğrettiler. Meslek örgütü olarak biz eczacılar kentimize ve çevremize karşı da sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizlerde yaşlanacağız. İster kadın ister erkek olsun yaşlılarımızın tecrübeleri ve kazanmış oldukları birikimlerden yararlanmamız gerekir. Bilgileri bizler için günümüze ve geleceğe ışık tutan birer kaynaktır. Bizler yaşlılarımıza özenle ve sevgiyle yaklaşan bir kültüre sahibiz. Beslenme beden sağlığı için elbette önemli ama ruh sağlığı da beslenmelidir. Huzur evinde yaşlılarımıza iyi bakıldığının bilincindeyiz. Yakın bir bölgeye yapılan gezi ile birlikte bir yemekte yiyerek yaşlılarımızın yaşamına dokunmak, yüzlerinde bir tebessüm olmak bizlere de iyi geldi. Her insan bu duyguyu yaşamalıdır. Unutmasınlar ki hepimiz yaşlanacağız" diye konuştu.

Adana Eczacı Odası Yöneticilerine nazik davranışları için teşekkür edip, huzurevi sakinlerinin yaptığı tabağı günün anısı olarak Ecz. Ahmet Gökhan Önal'a takdim eden Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hamza Dönmez, yaptığı konuşmada, "Bizim bir sloganımız var. "Dokunuş, Hal Hatır Soruş, Kalpten Gülüş, El Sallayış" diye. Adana Eczacı Odası yöneticileri bizleri hep önemsedi. Yaşlılarımıza dokundu. Hal hatır sordu. Güldürdü ve el salladı. Gezi ve yemeği geleneksel hale getirdiler. Sonsuz teşekkür ediyoruz. Devletimiz yaşlılarımızın her türlü bakımını yapıyor. Bizim halkımızdan istediğimiz huzurevimize gelsinler. Yaşlılarımıza dokunsunlar, hal hatır sorsunlar. İnanıyorum ki yaşlılarımızla birlikte geçirecekleri 5-10 dakika yaşlılarımızı mutlu edeceği gibi kendileri de iç huzur bulacaklardır" dedi.

Pozantı ilçesinde Akköprü Restaurantta birlikte yenilen yemeğin ardından Şapkalının Köprüsü'nden geçen huzurevi sakinleri Şeker Pınar'ı gezip dondurma yedi. Tekir Yaylasınında gezilmesinin ardından şarkılar söyleyen huzurevi sakinleri güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.

Adeo’dan Anlamlı Etkinlik

Adeo’dan Anlamlı Etkinlik

Adeo’dan Anlamlı Etkinlik

Adeo’dan Anlamlı Etkinlik

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber