Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 19:23 Yorum: 0

Adil Sani Konukoğlu GSO haberlerde zirve yaptı

GAZİANTEP (AA) -  Bir medya takip merkezinin yaptığı araştırmaya göre, Türk medyasında yer alan haberlerde Adil Sani Konukoğlu ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) 1. sırada yer aldı.GSO'dan...

Adil Sani Konukoğlu GSO haberlerde zirve yaptı

GAZİANTEP (AA) -  Bir medya takip merkezinin yaptığı araştırmaya göre, Türk medyasında yer alan haberlerde Adil Sani Konukoğlu ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) 1. sırada yer aldı.

GSO'dan yapılan açıklamaya göre, 2015 yılının ilk çeyreğinde ekonomiye yön veren sanayi odalarını kapsayan araştırmaya göre, GSO'nun ekonomi gündeminde ilk sırada yer aldığı ortaya çıktı. 

Türkiye'de faaliyet gösteren 12 ildeki sanayi odası içinde GSO zirveye çıktı. 

 Türkiye'de önder ve örnek bir oda olarak çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, kuruldukları günden beri hizmet kalitesini sürekli iyileştirmeyi amaç edindiklerini söyledi.

Gaziantep'in ekonominin ve ticaretin lokomotif şehirlerinden birisi olduğunu vurgulayan Konukoğlu, şunları kaydetti:

"Şehrimizin ve Türkiye ekonomisinin gelişimine her zaman destek veriyoruz. Kalkınma atağımızı sürdürmek birlik beraberlik içerisinde, tüm gücümüzü ortaya koyarak çalışmaya devam ediyoruz. Gaziantep ve sanayicilerimizle ilgili konuları da yakından takip ederek, gündemde tutmaya çalışıyoruz. Desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz ulusal, bölgesel ve yerel medyamızın bu ilgisine, şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim."

GSO'nun bin 460 haberle birinci olduğu araştırmada sıralama şu şekilde oluştu:

 Ege Bölgesi Sanayi Odası yayımlanan bin 274 haberle ikinci olurken, İstanbul Sanayi Odası 913 haberle üçüncü, Adana Sanayi Odası toplam 765 haber ile dördüncü ve Konya Sanayi Odası da yayımlanan 751 haberle beşinci sırada yer aldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber