Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

Adilcevaz Spor Kulübü belediyeye devredildi

BİTLİS (AA) - Adilcevaz'da kapanmak üzere olan Adilcevaz Spor Kulübü, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un girişimleri sonucu belediyeye devredildi. Adilcevaz Belediyesinde yapılan genel kurul...

Adilcevaz Spor Kulübü belediyeye devredildi

BİTLİS (AA) - Adilcevaz'da kapanmak üzere olan Adilcevaz Spor Kulübü, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un girişimleri sonucu belediyeye devredildi. 

Adilcevaz Belediyesinde yapılan genel kurul toplantısında alınan kararla belediyeye devredilen Adilcevaz Spor Kulübü'nün adı da Adilcevaz Belediye Spor Kulübü olarak değiştirildi. 

Genel kurul toplantısında konuşan Gürsoy, ilçede gençlerin aktif spor yapmalarını sağlamak için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Sporun ilçe için öneminin farkında olduklarını, Adilcevaz Belediye Spor'un eski başarılı dönemlerine kavuşması için çaba göstereceklerini aktaran Gürsoy, şöyle konuştu:

"Spor birleştirici ve kaynaştırıcı bir aktivitedir. Yaşam boyu insanları yapması gereken aktivitelerden biridir. Bu amaçla Adilcevaz Spor Kulübümüzü canlandıralım dedik. Arkadaşlarımız bu şartlar altında bunun mümkün olamayacağını söylediler ve biz de kulübümüze belediye olarak maddi ve manevi destek olmak istedik. Hep birlikte Adilcevaz'ın geleceğine ve gençliğine sahip çıkmamız gerekir. Çok güzel bir ekip oluşturduk ve bu ekiple ilçemize güzel şeyler yapmaya çalışalım ve ilçemizi hak ettiği en güzel yere getirelim. Futbolun yanı sıra diğer spor dallarında da ilçemizi güzel bir yere getirelim."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber