Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2014 - 10:28 Yorum: 0

Adilcevaz'da bütçe görüşmesi

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Özel İdare bütçe görüşmelerinde köylerin mevcut problemleri tartışıldı.Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen 2015 yılı...

Adilcevaz'da bütçe görüşmesi

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Özel İdare bütçe görüşmelerinde köylerin mevcut problemleri tartışıldı.

Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen 2015 yılı bütçe görüşmeleri, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Özel İdare Müdürü Süleyman Zorer'in 2015 yılı bütçesini köy muhtarları ve heyetin onayına sunmasıyla devam eden programda, 2015 yılı içerisinde içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarının öncelikli olması kararlaştırıldı.

Toplantı sonunda konuşan Kaymakam Özer Özbek, ilçede bir yılda köyler ve mezraları tek tek gezdiklerini belirterek, bütün sorunları yerinde görüp not aldıklarını hatırlattı.

Problemlere göre plan yaptıklarını ve özellikle su sıkıntısı yaşanan köylere çözüm üretmek için büyük çaba harcadıklarını kaydeden Özbek, "Bu sene de önceliğimiz içme suyu ve kanalizasyon olacaktır ama bu tür altyapı sorununu çözen köylerimizin parke taşı döşeme işini de yapacağız. Yaptığımız her işte sayın belediye başkanımız bizim yanımızdadır ve destekçimizdir. Amacımız Adilcevaz'da görev süremiz dolmadan köylerimize kalıcı ve sürekliliği devam eden hizmetler bırakmaktır" dedi.    

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise Kaymakam Özbek ile organize bir şekilde ilçe ve köylere hizmet ettiklerini, hükümetin de bu anlamda köylere destek verdiğini söyledi.

Toplantı, soru cevap kısmında muhtarların köy sorunlarını aktarmasıyla son buldu.

Programa, İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, birim müdürleri ve köy muhtarları katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber