Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2014 - 18:48 Yorum: 0

Adilcevaz'da TFF Plaj Futbol Ligi başladı

BİTLİS (AA) - Türkiye Futbol Federasyonunca (TFF) Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde organize edilen "TFF Plaj Futbol Ligi" başladı.Adilcevaz Belediyesi'nin destekleriyle ilçedeki sahilde başlatılan...

Adilcevaz'da TFF Plaj Futbol Ligi başladı

BİTLİS (AA) - Türkiye Futbol Federasyonunca (TFF) Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde organize edilen "TFF Plaj Futbol Ligi" başladı.

Adilcevaz Belediyesi'nin destekleriyle ilçedeki sahilde başlatılan organizasyona katılacak 8 takımdan şampiyon olan Alanya'da yapılacak Türkiye Süper Finalleri'ne katılacak. 

Plaj futbolunun açılış töreninde konuşan Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, iyi olan takımın kazanmasını temenni ederek, "Hayatımda gıpta edipte yapamadığım ve oynayamadığım fakat çok fazla izlediğim spor dalı futboldur. Bu vesileyle 8 takımın katılacağı TFF Plaj Futbolu Adilcevaz etabının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise plaj futbolu Adilcevaz etabının barışa, kardeşliğe ve dostluğa katkı sunacağına inandığını söyledi.

Güroy, "Dünyada siyasetin karışmadığı iki dal vardır. Bunların biri spor diğeri ise müziktir. Bu organizasyonun yapılmasında katkılarını esirgemeyen TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater'e, Kaymakamımız Özer Özbek'e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

TFF Plaj Futbol Ligi Adilcevaz etabı, Erciş Belediye Spor ile Malazgirt Spor'un karşılaşmasıyla başladı.

Açılışa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Aktaş, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater ve çok sayıda sporsever katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber